Arrangementer 2017

Torsdag den 3 august (UDSOLGT) og EKSTRAKONCERT onsdag den 2 august 2017 (UDSOLGT)

Alberte Winding og Benjamin Koppel

Glæd jer til august, hvor vi får besøg af skønne Alberte Winding i selskab med bl.a. den (næsten) lokale Benjamin Koppel:-)

Aftenen starter med en lækker 3 retters menu bestående af Læsø´s lækre råvarer, og prisen på 625.-  inkluderer menu samt koncert (ex drikkevarer)
Koncerten forventes at starte kl. ca 20.30.

Billetter kan kun købes på www.billetlugen.dk og ikke direkte hos Læsø Spisehus.
 OBS: Koncerten den 3 august er UDSOLGT men der er oprettet en ekstrakoncert onsdag den 2/8. Billetsalget til ekstrakoncerten kan købes fra den 3/7. Også UDSOLGT!

 

Alberte synger lys og varme ind i krop og sjæl.

Siden 1985 har Alberte tryllebundet med sin stemme og unikke væsen. Med et udpluk af hendes egne sange tilsat hendes favoritter fra den danske sangskat giver hun en række opløftende koncerter I løbet af 2017.

Med sig har hun Andreas Fuglebæk, Jan Rørdam & Benjamin Koppel, der sammen kan skabe en helt særlig atmosfære. En lethed, man fornemmer fra sang til sang. Mellem de små, henkastede strøg til et selvportræt og de mange nedslag i det, vi lidt flot kalder livet, men som for det meste præsenterer sig i hverdagsstøj. Sange fra et sted i livet, hvor man lader de gamle regnskaber ligge, holder op med at dyrke tristessen og bare har den med sig. Sådan er Alberte organiske folk-popunivers, præget af varme akustiske guitarer, fløjelsblød saxofon, enkle, iørefaldende melodier samt de nærværende og skarpe tekster, Alberte er kendt for.


Alberte modtog i 2011 en Danish Music Award for Årets Danske Voxpop-udgivelse. Publikum kan se frem til at blive forkælet med perler fra hendes store repertoire bl.a. Lyse Nætter, Min Klub Først og sange fra den nye plade Kommer Hjem i nærværende akustiske versioner.


Glæd dig til en aften i selskab med en af vor tids mest elskede stemmer.    

5. august 2017

Gourmet aften 2017

Det er efterhånden blevet en tradition, at Læsø Spisehus afholder den årlige gourmetaften om aftenen efter jomfruhummerfestivalen - og i år er ingen udtagelse.
Som de foregående 3 andre år, afholder vi det i samarbejde med dygtige kokke fra junior-kokkelandsholdet med Dennis Rafn i spidsen. Og der bliver i den grad kælet for menuen, som består af 5 retter med Læsøs´ke råvarer i centrum.:-)
Prisen pr. person er 895.- som inkluderer menu samt udsøgte vine, som er tilpasset hver enkelt ret
NYHED: De sidste tre år er der i forbindelse med arrangementet doneret en del af overskudet fra aftenen til frederikshavner-pigen Anja Lovén´s nødhjælpsorganisation DinNødhjælp, som hjælper udstødte "hekse-børn" i Nigeria. Og i år er vi så heldige, at få besøg af Anja, som vil fortælle en smule om sit arbejde i Nigeria. 

Billetter til arrangementet kan købes på www.billetlugen.dk  (Bemærk: kan kun købes online)

4 augsut 2017 kl. 18.30

Optakt til årets jomfruhummerfestival.

Som optakt til årets store festdag på havnen i Østerby, kan du dagen i forvejen mæske dig i massevis af jomfruhummere tilberedt på flere forskellige måder.
Bordreservation er nødvendigt.

Flere gange hen over året..

Pølse-smagning

I løbet af året kan du prøvesmage vores hjemmelavede pølser. Hold øje med siden her eller vores facebookside for at se præsis på hvilke datoer.
 

Tirsdag aftener i ugerne 27-32

Fiskebord - et hav af fantastiske fisk og skaldyr!

Er du til fisk og skaldyr? Alle tirsdage i ugerne 27-32 præsenterer vi vores populære fiske-bord med et hav af forskellige fiskearter - og selvfølgelig med masser af jomfruhummere, krabbeklør, blåmuslinger, og hvad havet ellers kan præstere på den pågældende dag.
Arrangementet er et tilløbsstykke, så derfor anbefaler vi altid, at du bestiller bord i god tid.

Prisen for voksne er 350.- og 150.- for børn under 14 år.

OBS: Hvis du er et selskab på minimum 40 personer vil vi meget gerne lave et fiskebord til dig og dine gæster uanset dato.:-)

Onsdage i ugerne 27-31

Grill-aften

Alle onsdage i ugerne 27-31 tænder vi op i den store grill og griller alt godt fra havet samt store bøffer og lækre hjemmelavede Læsø grill pølser. Samt meget mere....
Hertil laver vi diverse salater, kartofler  og andet spændende tilbehør. 
Prisen for voksne er 278.- og børn under 14 spiser til 1/2 pris. (0-3 er gratis)
Bordreservation er en rigtig god idé!

Her er et par eksempler på tidligere afholdte koncerter..

Søs Fenger juli 2015

Sko/Torp påsken 2015

Anders Blichfeld påsken 2016