3 august 2018

Skaldyrs-taffel

Som optakt til årets jomfruhummerfestival vil du her have mulighed for at smage på festivallens hovedperson - nemlig jomfruhummeren. Og dette i stor stil! Jomfruhummeren vil blive tilberedt på mange måder, og den vil få selskab af mange andre typer af skaldyr, som alle bliver serveret på en stor buffet. Og så er det bare at smage løs! Prisen pr person er 350.- og så kan du spise ad libitum. Bordreservation som altid på 98498346.

Lørdag den 4 august.

Gourmet-aften

Man kan nærmest sige traditionen tro!.. Vi har ihvertfald gjort det en 7-8 gange:-) Og i år bliver ingen undtagelse.
Dennis Rafn har meldt sin ankomst igen i år, og med sig har han igen et team af super dygtige unge kokke i køkkenet. Sammen vil de kreere en sublim Læsø menu, inspireret af årets jomfruhummerfestival. Og vi garanterer er fantastisk aften, som både inkluderer vine sammensat specielt til hver ret, ( præsenteret af Skjold Burne vinhandel) fantastisk mad og dejlig uformel stemning.
Der plejer at være rift om paldserne, og billetter til denne aften bliver sat til salg i løbet af foråret. Så hold øje med hjemmesiden eller vores facebookside.
Vi glæder os! 
BILLETTER KAN KØBES PÅ www.billetlugen.dk - og billetsalget er i gang! OPDATERING: ARRANGEMENTET ER NU UDSOLGT!

 

Alle tirsdage i ugerne 27-32:
Stor fiske- og skaldyrsbuffet med alt godt fra havet. Her kan du smage forskellige tilberedte fisk, bl.a. havtaske, lange, laks, kulmule og meget mere - og selvfølgelig Læsø´s "national-ret" jomfruhummeren, samt krabbeklør, muslinger og meget andet.
(Vi tager forbehold for dagens fangst - vi serverer hvad der bliver landet den pågældende dag, og sortimentet kan derfor variere)
Bordreservation er nødvendig (vi starter kl 18.30) og prisen er 350.- pr person - børn op til 15 år koster det halve.

Alle onsdage i ugerne 27-32:
Vi afholder GRILL - med surf´n turf.
Vores kokke kommer ud af køkkenet og kører den store grill i stilling, hvor de vil tilberede saftigt oksekød, hjemmelavede Læsø grillpølser, lækre salater, hjemmerøgede fisk, grillede skaldyr og meget mere... 
Du kan spise fra kl 18-21 - og bordreservation er en rigtig god idé. Prisen er 298.- pr person og børn op til 15 år koster det halve.

Her er et par eksempler på tidligere afholdte koncerter..

Søs Fenger juli 2015

Sko/Torp påsken 2015

Anders Blichfeld påsken 2016