Arrangementer i 2018

Lørdag den 4 august.

Gourmet-aften

Man kan nærmest sige traditionen tro!.. Vi har ihvertfald gjort det en 7-8 gange:-) Og i år bliver ingen undtagelse.
Dennis Rafn har meldt sin ankomst igen i år, og med sig har han igen et team af super dygtige unge kokke i køkkenet. Sammen vil de kreere en sublim Læsø menu, inspireret af årets jomfruhummerfestival. Og vi garanterer er fantastisk aften, som både inkluderer vine sammensat specielt til hver ret, ( præsenteret af Skjold Burne vinhandel) fantastisk mad og dejlig uformel stemning.
Der plejer at være rift om paldserne, og billetter til denne aften bliver sat til salg i løbet af foråret. Så hold øje med hjemmesiden eller vores facebookside.
Vi glæder os! 
BILLETTER KAN KØBES PÅ www.billetlugen.dk - og billetsalget er i gang!

Sommerferien nærmer sig, og som de foregående år præsenterer vi igen i år vores populære sommer-buffeter.

Alle tirsdage i ugerne 27-32:
Stor fiske- og skaldyrsbuffet med alt godt fra havet. Her kan du smage forskellige tilberedte fisk, bl.a. havtaske, lange, laks, kulmule og meget mere - og selvfølgelig Læsø´s "national-ret" jomfruhummeren, samt krabbeklør, muslinger og meget andet.
(Vi tager forbehold for dagens fangst - vi serverer hvad der bliver landet den pågældende dag, og sortimentet kan derfor variere)
Bordreservation er nødvendig (vi starter kl 18.30) og prisen er 350.- pr person - børn op til 15 år koster det halve.

Alle onsdage i ugerne 27-32:
Vi afholder GRILL - med surf´n turf.
Vores kokke kommer ud af køkkenet og kører den store grill i stilling, hvor de vil tilberede saftigt oksekød, hjemmelavede Læsø grillpølser, lækre salater, hjemmerøgede fisk, grillede skaldyr og meget mere... 
Du kan spise fra kl 18-21 - og bordreservation er en rigtig god idé. Prisen er 298.- pr person og børn op til 15 år koster det halve.

I påsken 2018 havde vi besøg af Nikolaj og piloterne - hvilket var en dejlig lækker musikalsk aften. Vi har ikke planlagt nogle intimkoncerter for sommeren 2018, men henviser istedet  til Spar event´s 2 koncerter i Østerby hallen med Lis Sørensen og Allan Olsen.

Her er et par eksempler på tidligere afholdte koncerter..

Søs Fenger juli 2015

Sko/Torp påsken 2015

Anders Blichfeld påsken 2016